Skalar was te zien in het programma “Doe maar Duurzaam” van RTL7

Zondag 28 augustus  was Skalar  te zien in "Doe Maar Duurzaam" bij RTL 7

Doe Maar Duurzaam is een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven. Skalar was te zien in de uitzending "Agrarisch & Milieu". 

 

 

 

 

‘Goede analysesystemen dragen bij aan milieubeleid’

Het regelmatig uitvoeren van milieu analyses door gespecialiseerde laboratoria is een belangrijke peiler onder milieubeleid. De laatste jaren is er sprake van een sterke mate van centralisatie binnen de milieu laboratoria door fusies en overnames. Hierdoor ontstaat er een toenemende vraag naar automatische analysesystemen, omdat er over het algemeen meer milieu analyses op één plaats moeten plaatsvinden. René van der Wagt van Skalar vertelt in Doe Maar Duurzaam! meer over de ontwikkelingen van deze analysesystemen en hoe dit kan bijdragen aan het milieubeleid.

Klik hier om het fragment te bekijken

Mocht u de hele uitzending willen zien dan kan dat ook, de herhaling is  op zaterdag 3 september om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Heeft u naar aanleiding van de aflevering vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected] of 076-548 6486.